• Beavers Community Primary School
    An holistic design approach provides numerous additional benefits to the school whilst delivering facilities for their expansion to three form entry. The new classrooms are carefully located in order to create valuable external spaces. Thorough consultation with the wider school community led to bespoke design elements, tailored to the school’s teaching methodology; employing tactile materials and stimulating spaces to provide an inspiring educational environment.

    Client: Beavers Community Primary School

  • http://acanthuslw.com/wp2/wp-content/uploads/2014/11/4297-Beavers-2.jpg
  • http://acanthuslw.com/wp2/wp-content/uploads/2014/11/4297-Beavers-4.jpg
  • http://acanthuslw.com/wp2/wp-content/uploads/2014/11/4297-Beavers-3.jpg
  • http://acanthuslw.com/wp2/wp-content/uploads/2014/11/4297-Beavers-5.jpg