• St Mary’s Preschool
    Displaced from their previous substandard accommodation by another development, the client sought a new location that could deliver facilities to meet their aspirations. A small existing public building was identified; extensively refurbished and extended to provide a robust, flexible and stimulating environment.

    Working closely with the client and the local Parish and County Councils, a design was produced accommodating Sure Start and Ofsted recommendations. A prefabricated construction methodology was employed, minimising disruption to the operation of the pre-school. The new building provides flexible divisible space, carefully considered external activity areas and a vibrant colour scheme suited to the young occupants.

    Client: St Mary’s Pre-School Management Committee

  • http://acanthuslw.com/wp2/wp-content/uploads/2014/03/4099-StMarys-02.jpg
  • http://acanthuslw.com/wp2/wp-content/uploads/2014/03/4099-StMarys-03.jpg
  • http://acanthuslw.com/wp2/wp-content/uploads/2014/03/4099-StMarys-04.jpg