• Stratford DLR Station
    Acanthus Architects LW formed a design team with Tony Gee to provide design services to Hochtief for the Stratford DLR station reconstruction project.

    From an original concept by Alsop Architects we carried out detail design and provided limited site support for the all new viaduct structure, platforms and canopies including cladding, finishes, platform screens and furniture. The design also included pedestrian links back to the main station box and across to the adjacent National Rail platforms.

    The design was co-ordinated with the structures and services engineers out using a fully worked up 3D CAD model. The first platform opened in the summer of 2007.

    Client: Tony Gee for Hochtief Construction for Docklands Light Railway.

  • http://acanthuslw.com/wp2/wp-content/uploads/2014/03/3629-Stratford-02.jpg
  • http://acanthuslw.com/wp2/wp-content/uploads/2014/03/3629-Stratford-03.jpg
  • http://acanthuslw.com/wp2/wp-content/uploads/2014/03/3629-Stratford-04.jpg
  • http://acanthuslw.com/wp2/wp-content/uploads/2014/03/3629-Stratford-05.jpg