• Green Park Station
    Green Park Station was a TfL funded project to provide step-free access at Green Park Station. The project was included in the strategy on accessible transport published by the London 2012 Olympic Delivery Authority and the London Organising Committee of the Olympic and Paralympic Games. We were commissioned by Tube Lines as Architects and Landscape Architects for the project which includes a new ramp from the ticket hall into the park featuring green walls and a stunning canopy above the staircase and lift on the south side of Piccadilly, the new street structures featuring artwork within the Portland stone cladding designed by John Maine RA. The Diana Fountain was relocated from its original site in the centre of the park to form the centrepiece of the new entrance. The project was carried out in consultation with LUL, Westminster City Council and the Royal Parks.

    Client: Tube Lines for London Underground

  • http://acanthuslw.com/wp2/wp-content/uploads/2014/05/4082-GreenPark-03.jpg
  • http://acanthuslw.com/wp2/wp-content/uploads/2014/05/4082-GreenPark-02.jpg